Våra projekt

Stadsvandringar

Har du extravaganta kunskaper? Har du känt stadens villkor in på skinnet? Är du intresserad av historia? Kan du berätta om staden på ett sätt som andra människor aldrig hört talas om? Vi behöver fler stadsvandrare. Betalning får du per vandring och per deltagare.

Ring 070-7264803 om du är intresserad av att göra din egen stadsvandring.


Läs mer om stadsvandringar!

Rockbandet ”Dom fläckfria”

När Dom fläckfria sjunger är det på riktigt. Spelar du något, vill du vara med? Vi repar varje fredag i Munchenbryggeriet.

Ring 070-7264803 om du är intresserad.

Stadsodling – urban gardening

Vill du vara med oss och odla? Föreningen Street minds har en stadsodling vid Gullmarsplan. Än så länge är den inte så stor, men den växer. Vi odlar grönsaker och blommor.

Ring 070-7264803 om du är intresserad.

Modellagenturen De okonventionella

Vill du boka en modell från verkligheten? Modellagenturen De okonventionella erbjuder världen modeller med patina, karisma och frihet i blicken. Vi marknadsför oss gentemot print, tv och film. De okonventionella har redan givit ut en fotobok som kan beställas vi länken nedan.
Är du intresserad, kontakta Ingela, tel 073-778 35 88 eller epost: ingela212@yahoo.com


Beställ boken De okonventionella

Urban flowers

Alla lyckliga människor behöver en blomma på bordet.
Vill du vara med oss och sälja blombuketter i gatumiljö?

Ingen ska behöva tigga, när det finns blommor. Våra blomsterbuketter binds av växter och blommor från naturen, samt av sekunda växter från matbutikerna. Urban flowers säljs med Street  business swish och id-kort.

Ring 070-7264803 om du är intresserad.

Skrivarverkstad

Gillar du att skriva? Föreningen Street minds samarbetar med tidningen Socialpolitik, där du kan skriva. Vi har också möjlighet att ge ut egna böcker. 

Ring 070-7264803 om du är intresserad.