T.centralen trycker Stockholmsmotiv.

T.centralen är ett blocktryckeri som utvecklas tillsammans med människor som lever i eller med erfarenhet av hemlöshet. Projektet heter Street Business.

Blocktryck är en teknik där vi tillverkar stämplar av MDF som vi sedan färgar in och trycker med. Tekniken ger ett speciellt uttryck. Här visar vi våra motiv tryckta på T-shirts men vi kan trycka på en mängd olika material. Fördelen är att det kräver väldigt lite fast utrustning. Alla tryck blir unika. Det kan liknas vid träsnitt.

Boka workshop med tryck!

På T.Centralen erbjuder vi workshops i blocktryck. Vi tillverkar enkla stämplar och trycker tillsammans på dina kläder, ärvda barnkläder eller på nya tröjor och papper. Kom med firman, föreningen eller kompisgänget och tryck en lördag förmiddag! (Begränsat antal deltagare).

Beställ våra tryck!

Vi trycker på t-shits, anteckningsblock, kassar.  För tillfället främst t-shirts. Varje tryck görs för hand och blir helt unikt. Därför håller vi bara ett litet lager och leveranstiden beräknas till 4 dagar. Betalning sker genom swish eller faktura när beställningen leveransklar.

Beställ genom att fylla i formuläret nedan. Välj motiv, storlek och antal. Vill du beställa flera motiv eller oliks storlekar är det bäst att skicka ett mail till hej@streetbusiness.se. För tillfället finns bara t-shirts att beställa men flera produkter är under utveckling. Tröjorna kostar 350 kr st.

Gamla stan – Brända tomten

Gamla stan – Stortorget

Gamla stan – Skeppsbron

Utsnitt – Durkplåt

Utsnitt – Sidewalk

Utsnitt – Sergel

Motiv

Köp- och leveransvillkor

Köp- och leveransvollkor. Street Business tryck är tryckta för hand vilket innebär att varje tryck är unikt. Det innebär också att mindre skillnader i utförande  kan förekomma. Street Business ek för. tar endast begränsat ansvar för sådana. Leveranstiden beräknas till 4 dagar. Betalning sker genom swish eller faktura när beställningen leveransklar.