Tor-Leif visar oss rockens och subkulturernas Rågsved – en av Sveriges mest mytomspunna förorter. Ebba Grön och Imperiet är bara toppen av Rågsveds isberget som utgör Rågsveds kulturella dragningskraft. Under 70- och 80talet var klubben Oasen navet för en stor del av punkens framväxt med band, fanzines och grafitti. Följ med på en vandring genom en epok.

Vandringar med Tor-Leif drar igång under hösten som försöksverksamhet. Under våren tillkommer publika vandringar, till en början i mindre skala. Skicka in en anmälan och följ oss på Facebook så får du veta när det är dags. 

Anmälan via epost med länken nedan. Ange vilket datum ni vill gå, telefonnummer (så vi kan kontakta er vid ev ändringar) och hur många ni blir. Betalning med swish på plats.
Vandringen börjar kl 16 i vid Rågsveds tunnelbanestation, grön linje 19.
Längd ca 60 minuter, 6 km. Vi avslutar med en kopp kaffe.

Skicka in en anmälan så håller vi dig uppdaterad!